UPIS
Instruktori
Instruktori
 • Kao što smo već naveli naš tim čine iskusni i kvalitetni instruktori, kvalitetni i posvećeni predavači, koji će se zajednički truditi da Vam obuka bude zanimljiva, a da pritom steknete potrebna znanja i veštine kako za upravljanje vozilom, tako i da znate kako da se sutra ponašate u odredjenim iznenadnim situacijama, kao što su nezgode, kvar na vozilu itd.
 • SLAĐAN JERINIĆ (instruktor)Instruktori

Slađan je osnivač Auto škole Falkon Family i čitav radni vek je u saobraćaju kao profesionalni vozač i kao licencirani instruktor. Izuzetno je strpljiv, ne gubi živce i uvek hoće da objasni, da ponovi i da pokaže ponovo.

 


 • MARKO JERINIĆ (predavač)Instruktori

Marko je diplomirani saobraćajni inženjer i pasionirani ljubitelj sporta. Marko predaje teorijsku obuku, i kao njegovo otac Slađan, beskrajno je strpljiv i uvek spreman da odgovori na pitanje, da razjasni i da od dosadne teme učini super zanimljivim.

 


 • ZORAN KOVANDŽIĆ (instruktor)

Zoran je nezamenjiv deo porodice Auto škole Falkon Family. Već skoro dve decenije radi kao instruktor vožnje i odlikuje ga veseo duh, izuzetna stručnost i strpljenje bez granica. Zoran je poznat po tome što kod kandidata putem kvalitetne obuke stvara uravnotežen odnos sigurnosti i neophodnog opreza.


 •  NIKOLA (instruktor)

Nikola je iako izuzetno mlad, veliki profesionalac. S obzirom da Nikola poseduje znanja i veštine i iz saobraćaja i iz oblasti fizičkog vaspitanja i sporta, njegov pedagoški pristup je specifičan i izuzetno delotvoran. Veliku pažnju posvećuje razvoju motorike kod budućih vozača, i to radi pažljivo i strpljivo.


 •  OSTOJA (ispitivač)

Ostoja je ispitivač i veteran instruktorskog posla i izistinski zaljubljenik u vožnju. Obučio je više stotina, danas već iksusnih vozača. Ono koju su sarađivali sa njim ga opisuju kao odličnog stručnjaka koji na lak način objašnjava komplikovane pojmove.


 •  ŽELJKO (ispitivač)

Željko je takođe veteran u obici vozača svih kategorija. Sada je, shodno svom bogatom iskustvu, ispitivač. Prati ga čelična reputacija strogog, pravičnog i strpljivog ispitivača koji koristi svaku priliku da kandidata nauči nečemu novom.

JUN
TEST VOŽNJA
10.06.2021. 27.06.2021.
16.06.2021. 30.06.2021.

  InstruktoriUVEK U KONTAKTU

   

  Instruktori
  Telefon 24/7
  +381/63-212-800
  Instruktori
  Radno Vreme
  Pon-Pet : 09:00-18:00
  Sub : 09:00-14:00