Popust na kompletnu obuku za B kategoriju

Iskoristite popust do popune mesta. Stručno, sigurno, strpljivo i pristupačno! Besplatno lekarsko uverenje i prva pomoć.

akcija b kategorija vozacka dozvola

Akcija za vožački ispit za B kategoriju po sniženoj ceni od 15%, uz mogućnost otplate na 6 mesečnih rata.

Iskoristite popust do kraja meseca. Stručno, sigurno, strpljivo i pristupačno!

U toku je akcija Auto škole „Falkon Family“ koja će trajati do 31. oktobra kroz koju se nudi mogućnost zainteresovanima da polože vožački ispit za B kategoriju po sniženoj ceni od 15%, uz mogućnost otplate na 6 mesečnih rata.

casovi voznje za pocetnike

Časovi vožnje: Ono što možda niste znali

Ako uskoro krećete na časove vožnje savetujemo Vam da ne slušate utiske vaših poznanika, svako od nas ima svoju lekciju. Ne dajte da se obeshrabrite tako što slušate prijatelje, kolege ili rođake o tome kako je njima na početku bilo teško. Najbolje je da se na poseban način priđe svakom upisniku. Kakav je to način? To je pristup takav da svakog polaznika treba posmatrati individulano i na taj način ga i usmeravati. Dobar vozač nije dobar samo za sebe, dobar vozač je dobar celoj svojoj zajednici.

Takođe ima dosta vozača koji se i posle položene vožnje osećaju veoma nesigurno u saobraćaju kao i oni koji dugo nisu vozili.

Ranijih godina auto škole ali i sami kandidati žurili su da preduhitre poskupljenja i ostali su uskraćeni za sticanje potpunog znanja. Za njih je najbolje da odaberu pouzdanu školu i uzmu dodatne časove vožnje ili kako ih same auto škole zovu „ Kondicioni časovi ” kako bi im iskusni instruktor pomogao da prevaziđu strah i nesigurnost kao i da ih osposobe za samostalnu, sigurnu I bezbednu vožnju.

Mi smo se potrudili da Vam napišemo članak koji će vas možda nasmejati ili možda malo usmeriti na pravo razmišljanje.

Ovaj članak nastao je zahvaljujući inostranim anketama, ove brojke u tekstu su neki prosek.

Statistika kaže ovo:

Velika je razlika u pravilnom pregledavanju retrovizora kod žena 79%, a kod muškaraca je ova brojka 27%.

Sigurna zaustavljanja na semaforima. Ogromnih 85% žena zaustavljaju se na semaforu, dok su muškarci došli do procenta 44%.

Međutim kada govorimo o parkiranju e tu su brojke za pripadnice lepšeg pola jako slabe. Informacija koja govori u prilog ovome jeste da su se pojedini gradovi u Kini organizovali i napravili ženski parking. Ovi parkinzi broje po dva mesta parkinga za jedan auto koji vozi žena. Po mnogim naučnicima ovo je dokaz koordinacije koju prirodno imaju više muškarci, dok žene imaju izraženu brigu i brižnost otuda razlika u procentima velika na semaforima.

Još uvek postoje zabrinjavajuće statistike upotrebe mobilnih telefona tokom vožnje. I muškarci i žene imaju nezdrav procenat. Ovaj podatak jeste zabrinjavajuć i uopšte nije zabavan. Ovo nam govori više nego što možemo zamisliti. Podjednako smo podlegli čarima tehnologije i ne možemo se kontrolisati čak ni u vožnji. Najbolje je da dok ste još na početku vozačkog staža sebi jednostavno zabranite koriđćenje mobilnog telefona dok vozite. Osnova svakog pravila je navika, ako na početku tu naviku nemate najverovatnije je nećete ni imati. Tako da vam savetujemo da se pridržavate i pisanih i nepisanih pravila kada je reč o upotrebi tehnologije tokom vožnje.

Benefiti koje donosi vožnja

Prednosti vožnje su brojne. Učenje vožnje od kvalifikovanog instruktora vožnje pomoći će vam da imate potrebne veštine da biste bili siguran i kompetentan vozač. Kvalifikovani instruktor vožnje može da izradi plan učenja koji odgovara vašim potrebama. Da biste razvili plan za pripremu za vozački ispit, prvo morate znati šta se nalazi na testu.

Nedavno istraživanje pokazalo je da će 97% vozača koji pomažu vozaču u nastajanju, pasti na testu znanja vozača. Što znači da 97% vozača učenika uči od nekoga ko nije mogao da položi test… Zato smo mi tu i savetujemo vam da se koncentrišete na naše iskustvo i vašu volju i želju.

blank

Približna dužina stope zaustavljanja automobila: stol

Svaki vozač je bar jednom ispao da je bukvalno nekoliko sekundi od nesreće, kada je bitno imati vremena za kočenje.

read more

Kondiciona vožnja čas 1000 dinara

Ako dugo niste vozili i potrebna Vam je stručna pomoć instruktora, pozovite i zakažite kondicioni čas vožnje.

Dodatni časovi vožnje preporučuju se:blank

  • ako nakon položenog vozačkog ispita niste vozili i više niste sigurni u svoje vozačke sposobnosti ili u poznavanje saobraćajnih propisa
  • ako niste spremni za bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju iz bilo kog razloga
  • ako nemate vozačko iskustvo

Posetite nas, posavetujte se, proverite svoje mogućosti

Brzo i lako ćete doći do nivoa samostalne, bezbedne  vožnje.

Cena časa je 1000,00 dinara.

Na čas ponesite Vašu vozačku dozvolu!

read more

Teorijska nastava – Termini

Teorijska nastava se održava svakog dana u periodu kada Vama to odgovara. Za sve termine se dogovaramo dan za dan. Obuka se sastoji od 40 školskih časova. Kandidat može maksimalno 3 časa da sluša u toku jednog dana. Prolazi se kroz sve bitne teme iz oblasti saobraćaja. Kroz teorijsku nastavu ćete steći neophodna znanja potrebna za bezbedno ponašanje u saobraćaju u svojstvu vozača. Dodjite da zajedno postanemo još bolji!

Termini ispita za mesec Decembar 2015.

PRAKTIČNI ISPIT     17.12.2021. 
     23.12.2021.
TEORIJSKI ISPIT     25.12.2021.

Nakon položenog teorijskog dela, kandidati su dužni da odrade lekarski pregled. nakon obavljenog lekarskog pregleda kandidat se dogovara sa instruktorom o terminu početnih časova. Praktična obuka se takodje odvija kroz 40 časova, s tim sto kandidat može da odvozi maksimalno 2 časa u toku jednog dana. Prva pomoć može da se polaže u bilo kom trenutku obuke kandidata, bitno je samo da kandidat ima završenu obuku i položen ispit iz prve pomoći do dana slanja spiska za praktični ispit.

Celokupna obuka može da se završi u najboljem slučaju za 2 i po meseca, sto najviše zavisi od Vas samih.

Teorijska nastava se održava svakog dana u periodu koji Vama odgovara. Teorijska obuka traje 15 dana. 

Kvalitetna nastava i maksimalna posvećenost Vašem što boljem razumevanju gradiva.

Vaša Auto Škola

read more