Instruktori

Kao što smo već naveli naš tim čine iskusni i kvalitetni instruktori, kvalitetni i posvećeni predavači, koji će se zajednički truditi da Vam obuka bude zanimljiva, a da pritom steknete potrebna znanja i veštine kako za upravljanje vozilom, tako i da znate kako da se sutra ponašate u odredjenim iznenadnim situacijama, kao što su nezgode, kvar na vozilu itd.

  • SLAĐAN JERINIĆ (instruktor)autoskola_falkonfamily_sladjan

Rođen 09.Aprila 1964. godine, instruktorskim poslom se bavi od 1997.godine. Veliko iskustvo i posvećenost u radu sa kandidatima. Preko 1000 obučenih kandidata. Radio je u Auto školama Sušić, Zebra, Inženjering, Tuto i Falkon, gde je i sad zaposlen. Veoma posvećen i predan poslu, smiren i staložen u radu sa kandidatima, sa kojima ima izuzetan odnos, pre svega prijateljski. Svaki kandidat je do sada imao samo reči hvale.


STANIMIR DRAMLIĆ (instruktor)auto-skola-falkonfamily-instruktor-1

Rođen 04.04.1951.godine, instruktorskim poslom se bavi punih 10 godina. Veliko iskustvo u ispitivanju kandidata što kao ispitivač u Policiji, iz koje je penzionisan, a posle i kao ispitivač u auto školama. Za vreme rada kao instruktor vožnje, obučio je oko 500 kandidata. Odlikuje ga dispiplina i posvećenost, smirenost i kvalitetna komunikacija sa kandidatima.


  • ZORAN JOVIČIĆ (instruktor)

Rođen 22.09.1964.godine, instruktorskim poslom se bavi od 1992.godine. Za ove 23 godine obučio je oko 1000 kandidata. Takođe je radio i kao ispitivač i kao takav podelio oko 1000 vozačkih dozvola. Kvalitetan instruktor, posvećen i odgovoran. Na početku rada kao instruktor je imao svoju auto školu Sirena. I on kao i ostali naši instruktori izgrađuje prijateljski odnos sa svojim kandidatima, koji za njega imaju samo lepe reči.


  • MARKO JERINIĆ (predavač)auto-skola-falkonfamily--marko-jeremic-predavac

Rođen 29.01.1991.godine. Diplomirao na Visokoj inženjerskoj školi Tehnikum Taurunum u Zemunu. Poslom predavača se bavi od osnivanja auto škole Falkon. U radu sa kandidatima se trudi da komunikacija bude na prijateljskom nivou, takođe se trudi da predavanja budu zanimljiva kako bi kandidati sa đeljom dolazili na predavanja. Kvalitetna priprema kako za polaganje teorijskog dela ispita, tako i za učestvovanje budućih vozača u saobraćaju. Dostupan za konsultacije i za pitanja u svakom trenutku.


  •  SLAVKO JEZDIMIROVIĆ (ispitivač) autoskola_falkonfamily_slavko

Rođen 13.06.1960. godine, instruktorskim poslom se bavio 25 godina i obučio preko 1000 kandidata. Bio je vlasnik Auto škole Didaktik. Veliko iskustvo i znanje u radu sa kandidatima. U auto školi Falkon radi na poziciji ispitivača. Pravičan ispitivač starog kova, pošten i uvažavan.